На Черкащині погрожували фізичною росправою правоохоронцю Костянтину Фесуну

На Черкащині погрожували фізичною росправою правоохоронцю Костянтину Фесуну

Золотоніський відділ поліції на Черкащині вніс до єдиного обліку кримінальних правопорушень заяви про погрози фізичною розправою ветерана Міністерства внутрішніх справ полковника Костянтина Фесуна.

Кримінал учинила група з одного села – Бубнівська Слобідка, що розташоване в долині Дніпра у Золотоніському районі.

До групи нападників входить співробітник апарату Вищого господарського суду України 36-річний Олексій Дудка.

Вихідними Костянтин Фесун поїхав до рідного села порибалити на річці Оріховка. Там якраз розважалася група із семи душ на чолі з Олексієм Дудкою. Розгарячена група вирішала показати, хто на річці господар, тому попробивала колеса машини Фесуна.

Від розправи його врятував давній товариш Олександр Фесун (однопрізвищник ветерана МВС), директор мисливського господарства, який прибув на допомогу й сам опинився у статусі потерпілого. Його відлупцювали з такою силою, що вибили зуба, а в лікарні наклали чотири шви на губу, зафіксувавши струс мозку. Зрештою він урятувався в машині, викликавши поліцію.

Полковник залишився сам на сам з групою нападників уночі і в лісі та понад дві години до приїзду поліції був забльокований у власній машині. Напад з погрозами розправи записаний на автореєстратор.

Зараз питання в тому, чи понесе відповідальність співробітник Вищого господарського суду України 36-річний Олексій Дудка? Адже, як розказують селяни, він привозив «на природу» декого зі столичних суддів…

Громадськість бере резонансу справу на контроль.

 

Дмитро ПОНАМАРЧУК

Поділитись