Моряки поскаржилися, що з повернутих Росією кораблів зникла їхня нижня білизна

Моряки поскаржилися, що з повернутих Росією кораблів зникла їхня нижня білизна

З кораблів, які були повернуті Україні Росією, пропала нижню білизна українських моряків. Про це пише видання «Обозреватель» з посиланням на опублікований в соцмережах пост одного з моряків Андрія Ейдера.

Ейдер вказав, що його не дивує пропажа плити, оскільки вона дорога, проте дивується з приводу пропажі своїх особистих речей: з 20 пар його нижньої білизни, які були на кораблі, залишилася всього одна. «Ось навіщо вам трухани?!» – обурився український моряк.

За словами Ейдера, він нічому не дивується після події з ним, проте не може зрозуміти причину, чому з кораблів винесли навіть такі предмети.

Раніше в Україні опублікували список зниклих з кораблів речей, до якого увійшли боєприпаси, надувні моторний човен і пліт, магнітний та гірокомпаси, вогнегасники, освітлювальні прилади, кухонна плита, витяжки, різні запчастини, документація та інші речі.

За день до цього командувач ВМС України Ігор Воронченко заявив, що на затриманих Росією кораблях демонтовано практично все обладнання, в тому числі унітази, розетки, плафони. Він зазначив, що «росіяни угробили» катери, і пообіцяв показати всьому світу «варварське ставлення» Москви.

Поділитись