Міжнародний олімпійський комітет обмежить учасників Олімпіади в сексі через коронавірус

Міжнародний олімпійський комітет обмежить учасників Олімпіади в сексі через коронавірус

Міжнародний олімпійський комітет (МОК) розробив для олімпійців, які беруть участь в Іграх в Токіо, дизайн антисекс-ліжок.

Організатори змагань захотіли обмежити інтимне життя спортсменів через коронавируса, пише Explica. Однак рішення Комітету про встановлення таких меблів викликало шквал жартів серед самих учасників Ігор.

Ліжка з перероблених матеріалів здатні витримати навантаження до 200 кілограмів. Це зроблено спеціально, щоб «уникнути непотрібних форм фізичного контакту». Відзначається, що такі меблі навряд чи витримає вагу двох осіб, «не кажучи вже про веселе свято».

Засумнівався в ідеї ліжках американський легкоатлет, срібний призер чемпіонату світу-2019 в бігу на 400 метрів з бар’єрами Рай Бенджамін. Він висміяв меблі, яку встановили для олімпійців-учасників Ігор в Токіо, опублікувавши повідомлення в своєму Twitter-акаунті.

«Виходить, якщо я виллю воду на своє ліжко в Токіо, вона зламається?!»

Інший легкоатлет із США, срібний призер Олімпійських ігор 2016 в бігу на 5000 метрів Пол Челімо присвятив установці ліжок цілу низку публікацій і жартів в своєму Twitter.

Спортсмен підкреслив, що інноваційну меблі зробили з картону і дерева, щоб вона витримала вагу тільки одну людину. Челімо заявив, що для бігунів на довгі дистанції цей фактор не стане обмеженням. «Навіть чотири таких спортсмена зможуть залізти на цю ліжко», – пожартував він.

«Ми рухаємося від ери серіалу Breaking Bad (« У всі тяжкі ») до явища Breaking Bed» ( «Зламана ліжко» – гра слів»).

Крім ліжок МОК підготував для олімпійців і інші обмеження. Так, на майбутніх Іграх порушиться багаторічна традиція: спортсменам заборонять використовувати подаровані їм презервативи. Цього року олімпійці отримають тільки 150 тисяч засобів контрацепції.

Генеральний директор Олімпійського селища в Харумі (Нarumi) Такаші Кітайдзіма пояснив, що презервативи на Іграх роздають не для використання на цій території. Організатори попросять спортсменів привезти засоби контрацепції в свої країни: таким чином держави будуть разом боротися проти захворювань, що передаються статевим шляхом.

Поділитись