Митна служба звільнила керівництво половини митниць

Митна служба звільнила керівництво половини митниць

Державна митна служба звільнила керівників половини митниць. Про це інформує прес-служба Міністерства фінансів.

“На засіданні колегії Державної митної служби за участю міністра фінансів Сергія Марченка та виконуючого обов’язки голови Держмитслужби Ігоря Муратова було прийнято рішення про припинення виконання обов’язків керівників Закарпатської, Енергетичної, Азовської, Подільської, Поліської, Північної, Слобожанської, Буковинської митниць”, – йдеться в повідомленні.

Керівнику Одеської митниці було вручено попередження про майбутнє звільнення.

За словами міністра фінансів, протягом останніх двох тижнів проводився ґрунтовний аналіз роботи кожної митниці. Сергій Марченко зазначив, що комплексний аудит Митної служби триває, однак за результатами показників діяльності ряду митниць вже можна робити висновки про неефективність їхньої роботи, наслідком чого є кадрові рішення.

Як зазначив міністр, це не останні кадрові ротації в митницях.

Він підкреслив, що кадрові зміни в Митній службі триватимуть до тих пір, поки митниця не запрацює належним чином з висококваліфікованими і добропорядними працівниками.

Нагадаємо, 24 квітня Кабмін звільнив главу Митної служби Максима Нефьодова. Тимчасовим виконувачем обов’язків голови Митної служби було призначено Ігоря Муратова.

Поділитись