Мітингувальники в знак протесту підпалили авто в центрі Мінська

Мітингувальники в знак протесту підпалили авто в центрі Мінська

У Мінську продовжуються вуличні бої опозиції з силовиками. Застосовуються кийки і перцевий газ.

 У міліцію летять пляшки, квіткові вазони і каміння. Масова бійка опозиціонерів, силовиків і «людей в масках» відбулася в центрі Мінська.

Коли правоохоронці почали жорстко затримувати учасників протестної акції, вони чинили опір. У силовиків полетіли пляшки. Ті у відповідь пустили в хід перцевий газ. Опозиціонери почали закидати силовиків квітковими вазонами і іншим вуличним начинням.

В ході зіткнень вже затримані 50 осіб. Затримання тривають. Правоохоронці діють вкрай жорстко, активно застосовуючи гумові кийки і щити.

Маніфестанти підпалили автомобіль на перехресті магістралі в мікрорайоні Серебрянка в Мінську. Відео палаючої в центрі столиці Білорусі машини опублікувало в Telegram-каналі агентство БелТА. На кадрах біля палаючого автомобіля вишукувалися група з декількох десятків людей. Вони викрикують політичні гасла. Рух на перехресті утруднено, водії розвертають машини і їдуть іншим шляхом.

Протести в Мінську не вщухають навіть вночі. Вони йдуть третій місяць з моменту підбиття підсумків виборів президента. Люди незадоволені тим, що Лукашенко знову опинився біля керма влади.

Поділитись