Мер Львова заявив, що його прослуховують

Мер Львова заявив, що його прослуховують

Мер Львова Андрій Садовий, який збирається балотуватися в президенти, вважає, що Генпрокуратура організувала прослуховування всіх його розмов.

Таку думку політик висловив в інтерв’ю Цензор.НЕТ.

“У мене була розмова з керівником СБУ – і він дав мені зрозуміти, що прослуховування відбувалося на основі певних легальних документів”, – сказав Садовий.

“Деталі він не уточнив – але я чітко зрозумів, що прослуховують і вдома, і на роботі, і в машині, і телефони”, – стверджує політик.

Скандал, що вибухнув після публікації його висловлювань про Катерину Гандзюк, Садовий називає “спецоперацією” за участю Генпрокуратури і нардепа від “Радикальної партії” Ігоря Мосійчука, який написав за фактом висловлювань Садового про Гандзюк звернення в ГПУ.

“Якщо ви подивитеся на запити Мосійчука в прокуратуру, то чітко побачите: вони спрацювали дуже синхронно. Це все було чітко сплановано: хто, кому і що пише; хто і що оприлюднить… Дуже багато депутатів пишуть листи. Ніхто так оперативно не отримує відповіді. Про це я знаю з розмов зі своїми колегами – депутатами “Самопомочі””, – заявив Садовий.

“Я думаю, що прослуховуючі пристрої були вмонтовані в машину. А потім, напевно, їх забрали. А може, вони й досі там”, – припускає політик.

Скандал із висловлюваннями мера Львова на адресу покійної радниці мера Херсона Катерини Гандзюк вибухнув 9 листопада. В інтернеті було опубліковано аудіозапис, на якому Садовий називав Гандзюк “стервом” і “лідером корупції в міськраді”.

Пізніше політик вибачився і пояснив, що Гандзюк обмовили підприємці з Херсона, з якими він зустрічався незадовго до того, як було зроблено цей запис.

Поділитись