Медведєв переконаний, що Зеленський хоче домовитися з Росією

Медведєв переконаний, що Зеленський хоче домовитися з Росією

Президент України Володимир Зеленський хоче відновлення відносин з Росією, але деякі українські політичні сили проти цього.

Про це в інтерв’ю російським телеканалам заявив прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв.

“Якщо ви питаєте у мене про ставлення до чинного президента – немає сенсу зараз якісь характеристики давати, оскільки це людина, яка обрана народом України. Найголовніше – щоб у нього вистачило сили духу, мужності протистояти цілому ряду деструктивних тенденцій, які в Україні сформувалися”, – сказав він.

“Очевидно, що нинішній президент хоче домовитися з ключових питань розвитку своєї країни, і з нашою країною в тому числі. Але питання в тому – чи вийде у нього. Там уже ряд провідних політичних сил сказали: “Все, йдемо на Майдан, станемо і будемо кричати – ні п’яді нашої землі [не віддамо]”. Очевидно, що це зашморг, який намагаються на нього накинути. Все залежить від нього, у нього високий рівень підтримки населення, і він повинен розуміти свою відповідальність перед Україною”, – заявив Медведєв.

Як повідомлялося раніше, президент України Володимир Зеленський заявив, що першим питанням на переговорах в Нормандські форматі, які відбудуться 9 грудня в Парижі, буде обмін полоненими, також буде піднято цілий ряд питань про врегулювання збройного конфлікту на Донбасі.

Поділитись