Лукашенко розповів про документи, які він привіз на зустріч з Путіним

Лукашенко розповів про документи, які він привіз на зустріч з Путіним

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що на зустріч з російським колегою Володимиром Путіним привіз матеріали спецслужб республіки про ситуацію навколо Союзної держави і Китаю.


Як передає агентство Sputnik Білорусь, Лукашенко зазначив, що його зустріч з президентом Путіним в Сочі почали обговорювати з можливого вмісту чорного валізи, який можна було помітити на відеокадрах біля білоруського лідера. У деяких ЗМІ цю тему навіть надрукували на першій сторінці.

“Якби ми у відкритий ефір виклали всі документи цього валізки, то, напевно, багато було б розмов і було б, що обговорювати”, – заявив Лукашенко на нараді з питань співпраці з Росією. Його слова наводить Sputnik Білорусь.
Як зазначає агентство, за його словами, в дипломаті знаходились аналітичні матеріали, підготовлені білоруськими спецслужбами. Президенти давно взяли за практику обмінюватися такою інформацією, якщо вона стосується однієї зі сторін.

“Про ситуацію навколо Білорусі та Росії, в цілому Союзної держави, про те, якими є сьогодні відносини Америки, Європейського союзу та інших до Китайської Народної Республіки, і багато інших схожих матеріалів. Це дуже велика робота наших відомств, насамперед спеціальних служб, аналітика, з якої я хотів познайомити президента Путіна”, – пояснив Лукашенко.

Поділитись