Лукашенко прокоментував зустріч Зеленського і Трампа

Лукашенко прокоментував зустріч Зеленського і Трампа

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що зустріч президентів США і України Дональда Трампа та Володимира Зеленського в Нью-Йорку пройшла добре, незважаючи на фон з “конспірологічних” повідомлень.

“Зустріч Володимира Зеленського з Дональдом Трампом так, як я її бачив, – пристойно, розумно, красиво … Це було знайомство двох президентів віч-на-віч. Воно пройшло, з моєї точки зору, дуже добре. Вони сподобалися один одному”, – заявив Лукашенко у Мінську на зустрічі з представниками українських ЗМІ. Трансляцію прес-конференції вів український телеканал 112.

Разом з тим він зазначив “конспірологічний” фон, який, на думку Лукашенка, створили ЗМІ. “Таких гарячих точок з вашої подачі в ООН бувають десятки, тільки менше звертає хтось уваги. Зараз ще забарвлення додали ці телефонні розмови, конспірологія якась з’явилася. Ось це привернуло певну увагу”, – сказав білоруський президент.

На його думку, цей день був “нормальним для американо-українських відносин”. “Я старий політик, багато разів бував в ООН. Звичайний день, але ви його зробили гарячим”, – сказав Лукашенко.

Поділитись