Лукашенко приготувався захищати Білорусь “всіма законними методами”

Лукашенко приготувався захищати Білорусь “всіма законними методами”

Олександр Лукашенко на робочій зустрічі у Вітебській області розповів, що буде захищати Білорусь законом. Крім цього, президент зазначив, що нікому не віддасть «свою країну».

«Ми свою країну будемо захищати всіма законними методами, свою країну ми нікому не віддамо», – наводить слова Лукашенка видання БелТА. Такі слова президент виголосив під час зустрічі з активом Вітебської області.

У Білорусії 9 серпня повинні пройти вибори президента. Раніше в країні почалася реєстрація кандидатів. У чинного президента країни може бути шість конкурентів, однак всі вони повинні були спочатку подати документ до ЦВК. Тільки після цього їх можна було назвати кандидатами.

У одного з бажаючих стати президентом Білорусі вже є труднощі. Віктора Бабарико затримали за підозрою в незаконній діяльності на його минулому місці роботи в Белгазпромбанку. Після цього у можливого кандидата і його сина конфіскували все майно. На закінчення Бабарика в СІЗО КДБ відреагували в Євросоюзі і зажадали негайно відпустити чоловіка. Напередодні стало відомо, що ЦВК країни не зареєстрував Бабарика.

Поділитись