Лукашенко придумав нове досягнення Білорусі

Лукашенко придумав нове досягнення Білорусі

Президент Білорусії Олександр Лукашенко назвав відсутність олігархів, які «рулять» країною, головним досягненням республіки.

Відповідну заяву білоруський лідер зробив на нараді з питання якості роботи правоохоронних органів, пише БЕЛТА.

«Ми не дозволили бандитам і злочинцям поділити країну на частини, кришувати ці частини, паразитуючи на наших людях», – заявив він. За словами Лукашенка, цього вдалося досягти завдяки політиці, яку веде влада, і роботі правоохоронних органів. Президент також зазначив, що білоруське суспільство живе не в вакуумі і бачить, що відбувається в інших країнах.

Окремо білоруський лідер відзначив значущість нинішньої зустрічі з силовим блоком, яка, як додав Лукашенко, повинна «стати історичною», так як на ній присутні люди, від яких залежить незалежність, суверенітет і стабільність країни. Співробітників правоохоронних органів глава держави також запевнив у тому, що ситуація в цій сфері зміниться на краще.

У лютому Лукашенко заявляв, що головним досягненням Білорусії є суверенітет і незалежність країни. «І я гордий і радий, що я перший президент цієї суверенної країни. І те, що ми створили разом», – заявляв він.

Поділитись