Кучма припинив свою роботу в ТКГ

Кучма припинив свою роботу в ТКГ

Другий президент України Леонід Кучма пішов з посади глави української делегації у Тристоронній контактній групі (ТКГ) щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Про це йдеться в повідомленні на сайті президента України у вівторок, 28 липня.

Повідомляється, що сьогодні Володимир Зеленський провів зустріч з Кучмою і подякував йому за роботу на чолі української делегації в ТКГ. На ній Зеленський зазначив, що робота Кучми в мінському процесі була надзвичайно важливою і одночасно складною.

“Дякую за всі зусилля, які ви доклали для розблокування мінського процесу для досягнення миру. Ваш досвід був найважливішим і надзвичайно потрібним. Завжди готовий почути вашу пораду в майбутньому”, – сказав Зеленський.

Зі свого боку Кучма зазначив, що за останній рік робота ТКГ була відновлена і значно просунулася. Він Кучма зауважив, що й надалі у разі потреби готовий ділитися досвідом і надавати консультації щодо кроків на шляху до встановлення миру.

Нагадаємо, Леонід Кучма вдруге став на чолі української делегації в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі третього червня 2019 року.

Поділитись