Кремль опублікує заяви Путіна по Донбасу із зустрічі з головними редакторами ЗМІ

Кремль опублікує заяви Путіна по Донбасу із зустрічі з головними редакторами ЗМІ

Тема Донбасу зачіпалася на зустрічі президента РФ Володимира Путіна з головними редакторами ЗМІ, але не в тому ключі, в якому вона описана в ЗМІ, заявив журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.


Путін по відеозв’язку провів традиційну зустріч із головними редакторами російських ЗМІ, вона пройшла в закритому режимі. Як повідомив Пєсков на наступний день, в цій бесіді було обговорено широке коло питань, президент детально відповів на них. Тим часом, в Кремлі незадоволені витоками з цієї зустрічі: Пєсков підкреслив, що бесіда проходила в режимі off the record (не під запис), а те, що деякі учасники зустрічі “злили” подробиці про неї своїм колегам, не сприяє зміцненню довіри.

“Ні, у вас неправильна інформація. Дійсно, була тема Донбасу. Дійсно, була відповідь президента”, – сказав Пєсков журналістам, коментуючи з’явився в газеті “Коммерсант” діалог Путіна з Маргаритою Симоньян і слова президента про те, що рішення по Донбасу і його входженню до складу РФ може бути прийнято тільки з урахуванням інтересів всіх росіян.

Прес-секретар президента зазначив також, що Кремль поділиться деякими ключовими заявами Путіна з цієї зустрічі, в п’ятницю ввечері їх можуть показати по ТБ.

“І спеціально для вас ми включимо цей посил, слова Путіна по Донбасу. Але вони не такі, як ви сказали, зовсім не такі”, – додав Пєсков.

Поділитись