Кремль не буде реагувати на звернення Навальної до Путіна

Кремль не буде реагувати на звернення Навальної до Путіна

Кремль не буде реагувати на звернення Юлії Навальної до президента РФ Володимира Путіна, адресатом для таких звернень є ФСВП, заявив прес-секретар глави держави Дмитро Пєсков.


Навальний раніше опублікувала своє звернення до Путіна із закликом звільнити з колонії її чоловіка, який говорив про проблеми зі здоров’ям.

“Ми не будемо реагувати на це звернення, воно відображено в ЗМІ, безумовно, воно міститься в усіх матеріалах, пов’язаних з оглядами ЗМІ. Але ще раз повторюю, в умовах, коли цей громадянин є засудженим і ув’язненим в колонії, адресатом для таких звернень є ФСВП”, – сказав Пєсков, відповідаючи на питання журналістів, як Кремль відреагував на звернення дружини Навального до президента.

Стан здоров’я Навального, який перебуває в ув’язненні в Покровському ІК-2 у Володимирській області, задовільний, свідчать результати обстеження, повідомила в четвер прес-служба УФСІН по області. Володимирський омбудсмен також заявила, що скарг щодо Навального не отримувала.

Симоновський суд Москви 2 лютого ухвалив скасувати Навальному умовний термін у справі компанії “Ів Роше” і замінити його на 3,5 року колонії загального режиму. На цьому наполягала ФСВП – за даними відомства, він неодноразово порушував умови випробувального терміну і до затримання був оголошений в розшук. Згодом Мосміськсуд затвердив це рішення.

Поділитись