Коломойський подасть в суд на екс-главу Нацбанку України

Коломойський подасть в суд на екс-главу Нацбанку України

Український олігарх Ігор Коломойський заявив, що має намір подати в суд позов про захист честі і гідності щодо екс-глави Національного банку Валерії Гонтаревої, яка звинуватила його в “цькуванні”.

Гонтарева в кінці серпня повідомила, що її збила машина в Лондоні. Раніше вона заявила, що український олігарх Ігор Коломойський їй погрожує. Сам Коломойський в інтерв’ю виданню “Новий час” повідомив, що не збирається викрадати Гонтареву і що вона “розповідає казки”. У вересні Гонтарева заявила, що невідомі спалили машину її невістки в Києві і заявила про атаку на свою сім’ю.

“Я зараз консультуюся з юристами, ми на стадії передсудової підготовки”, – наводить слова Коломойського видання “Лівий берег”. Він уточнив, що мова йде про захист честі і гідності в українських судах. “Звичайно, вона ж громадянка України, чому я за нею в інших судах бігати буду”, – зазначив олігарх.

У вівторок Гонтарева заявила, що невідомі спалили її будинок під Києвом, кинувши пляшку із запальною сумішшю. Глава МВС Арсен Аваков назвав підпал будинку Гонтаревої “кримінальним тиском” і заявив, що поліція докладе всіх зусиль для пошуку злочинця. В офісі президента назвали підпал “грубим злочином”, розкриття якого має стати пріоритетом для правоохоронців. Поліція завела кримінальну справу.

Фото РИА Новости.

Поділитись