Колишня дружина Дональда Трампа висловилася про його поразку: «Він буде битися»

Колишня дружина Дональда Трампа висловилася про його поразку: «Він буде битися»

Дональд Трамп заявив, що не приймає результати голосування. Він стверджує, що у нього «вкрали» його голоси, а також заявляє про шахрайство з боку Джо Байдена.

Втім, доказів у Трампа немає.

Перша дружина Дональда, Івана, в коментарі журналу People сказала з цього приводу: “Мені вже все одно. Я просто хочу, щоб все це закінчилося. Він не вміє програвати. І не любить програвати. Він буде битися і боротися”.

Дональд Трамп і його прихильники заявляють, що вибори ще не закінчилися. Хоча Джо Байдена і Камалу Харріс вже привітали з перемогою Джордж Буш, Барак Обама, Білл Клінтон, Джиммі Картер, а також британський прем’єр-міністр Борис Джонсон, президент Франції Еммануель Макрон і канадський прем’єр-міністр Джастін Трюдо.

Раніше західні ЗМІ повідомляли про те, що нинішня дружина Трампа, Меланія, чекала, коли чоловік складе з себе президентські повноваження, тому що давно хоче розлучитися з ним. «Якщо Меланія спробує принизити його і піде, поки він на своєму президентському посту, він знайде спосіб покарати її», – цитує Daily Mail слова колишньої співробітниці Білого дому Омаросі Маніголт-Ньюман.

Повідомляється також, що між Меланією і Дональдом був укладений «ділової шлюб» і вони вже довгий час живуть в різних кімнатах.

Поділитись