Колишнього СБУшника з Кіровоградщини судитимуть за побиття

Колишнього СБУшника з Кіровоградщини судитимуть за побиття

Скеровано до суду обвинувальний акт щодо колишнього оперуповноваженого СБУ з Кіровоградської області, підозрюваного у населенні тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Як повідомляє пресслужба ДБР, досудовим розслідуванням встановлено, що наприкінці липня 2018 року в одному з кафе міста Гайворон відбувся конфлікт між працівником СБУ та відвідувачем. Правоохоронець вступив у словесну суперечку з відвідувачем та наніс йому удари, чим спричинив тілесні ушкодження середньої тяжкості. Після конфлікту співробітник СБУ переховувався від слідства, передає gre4ka.info.

20 серпня 2019 року правоохоронця затримали. На момент затримання правоохоронця вже звільнили зі служби.

Зараз йому кваліфікують злочин за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину).

У разі доведення вини, колишньому правоохоронцю загрожують виправні роботи на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Поділитись