Колишній доброволець підірвав гранату в центрі Києва

Колишній доброволець підірвав гранату в центрі Києва

Пізно ввечері у вівторок в центрі Києва стався вибух, в результаті якого загинули двоє чоловіків, і отримала поранення дівчина.

Винуватцем того, що сталося, і однією з жертв, стала легендарна у вузьких колах особистість – герой АТО і інструктор добровольчого батальйону.

Граната Ф-1 вибухнула в руках у Віктора Дегтярьова, 53-річного уродженця Якутська, який після Євромайдану оголосив себе козаком і борцем за українську націю. Він порвав усі зв’язки з російськими родичами, записався в батальйон “Донбас”. У своїй новій кар’єрі Дегтярьов, який отримав позивний “Сенсей”, побував в “котлі” Іловайська, після чого був призначений радником при заступнику міністра оборони, і за сумісництвом помічником-консультантом депутата київської міськради.

Достеменно невідомо, що змусило “Сенсея” підірвати гранату, убивши себе і охоронця закладу: камери не зафіксували явного конфлікту між чоловіками. Точно так же ніхто з його побратимів не повідомляв нічого про проблеми в його особистому житті або психічні відхилення.

Поділитись