Кличко прокоментував фразу “про завтрашній день”, яка стала мемом

Кличко прокоментував фразу “про завтрашній день”, яка стала мемом

Мер Києва і колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі Віталій Кличко в ефірі програми «Рандеву з Яніною Соколовою» розповів про своє ставлення до фрази про завтрашній день, яка стала інтернет-мемом.

Запис програми доступний на YouTube. Відповідаючи на жартівливе запитання телеглядача про те, «як подивитися в завтрашній день, коли ти не все», Кличко заявив, що в захваті від власного висловлювання. «Мені так подобається ця фраза: “Не кожна людина може зазирнути в завтрашній день”. У всіх велика посмішка. Я можу подивитися в завтрашній день і роблю все можливе, щоб туди зазирнути», – сказав він.

Знамениту фразу про вміння дивитися в завтрашній день Віталій Кличко сказав в 2013 році в ефірі програми «Шустер Live» на телеканалі «Інтер». Тоді політик сказав: «А сьогодні в завтрашній день не всі можуть дивитися. Вірніше, дивитися можуть не тільки все, мало хто може це робити».

Це не перше висловлювання Кличко, яке стало об’єктом насмішок в інтернеті. Наприклад, в ефірі програми «Познер» політик заявив, що «якщо людина одягнула форму СС, тобто, він пофарбував себе в ті кольори, в які він пофарбував себе». Також київський градоначальник, розповідаючи про комунальні проблеми столиці, закликав городян готуватися до «землі». Крім того, по ЗМІ розійшлася дивна відповідь Кличка на питання, де знаходиться його дружина. Спершу мер української столиці сказав, що дружина знаходиться всюди, потім уточнив, що «в Києві, але полетіла до Німеччини», а потім зізнався, що його дружина «завжди знаходиться там же, де і він».

Фото РИА Новости.

Поділитись