Китайські фахівці в даний час активно розробляють вакцини проти коронавірусу

Китайські фахівці в даний час активно розробляють вакцини проти коронавірусу

Не варто звинувачувати кого-небудь в розробці нової коронавірусної інфекції, не маючи своїм припущенням вагомих доказів, заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Так помічник глави держави прокоментував інформацію, опубліковану в американських ЗМІ, в яких є натяки на те, що COVID-19 міг бути розроблений в китайській лабораторії.

«Оперувати якимись бездоказовими звинуваченнями в чию би там не було адресу вважаємо неприпустимим», – підкреслив Пєсков.

Він також зазначив, що російські і китайські фахівці в даний час активно розробляють вакцини, тому знаходяться на зв’язку один з одним. За словами Пєскова, вирішення глобальної проблеми вимагає «міжнародної взаємодії».

Раніше деякі російські зірки висловили припущення про невипадкове поширення інфекції по всьому світу. Так, боксер Сергій Ковальов заявив, що вірус був створений штучно заради «замутити верхівку», тенісист Марат Сафін назвав пандемію «підготовкою до загального чіпування», а фігурист Олексій Ягудін зазначив, що в даний час «йде переділ світу».

Поділитись