Кім Чен Ин виступив на пленумі ЦК Трудової партії Кореї

Кім Чен Ин виступив на пленумі ЦК Трудової партії Кореї

Лідер КНДР, генеральний секретар Трудової партії Кореї (ТПК) Кім Чен Ин виступив в Пхеньяні другому пленумі ЦК ТПК 8-го скликання з доповіддю про першочергові завдання економічного розвитку країни, поставлених на VIII з’їзді партії.

Про це у вівторок повідомляє Центральне телеграфне агентство Кореї (ЦТАК).

“Генеральний секретар зазначив, що постанова з’їзду партії – це довгострокові завдання у всіх сферах, які потрібно виконати за майбутні п’ять років. На пленумі необхідно детально вивчити плани роботи на цей рік, закріпити їх і втілювати в життя як рішення ЦК партії”, – йдеться в повідомленні ЦТАК.

Кім Чен Ин піддав критиці “пасивні і пристосовницькі тенденції” в державних керівних господарських органах і назвав кошти, необхідні для їх подолання та новаторського розвитку. КНДР, підкреслив він, планує збільшити капіталовкладення і виробництво сталевого прокату і хімічних добрив, розвивати енергетичну і вугільну промисловість, залізничний транспорт, виробництво будматеріалів, легку промисловість і торгівлю.

Кім Чен Ин висловив волю партії продовжувати динамічний економічний будівництво і прагнути до більшої стабільності і кращих умов життя для народу, не дивлячись на збереження надзвичайної ситуації у зв’язку з поширенням коронавируса, підкреслив ЦТАК.

Поділитись