Київ даремно сподівається на допомогу США в боротьбі з Росією, заявили в Держдумі РФ

Київ даремно сподівається на допомогу США в боротьбі з Росією, заявили в Держдумі РФ

Депутат Держдуми Дмитро Бєлік вважає, що Києву навряд чи варто розраховувати на допомогу американців в “протидії” Росії, і нагадав, що США не вдалося поліпшити ситуацію в Афганістані.


Раніше екс-глава МЗС України Павло Клімкін написав в Facebook, що Київ зможе “зупинити Росію” тільки за допомогою США, і проаналізував ситуацію в Афганістані: на його думку, американці боротьбу за “новий Афганістан” програли, на Україні ж змогли виграти в боротьбі за те, щоб “зупинити” Росію, хоча зробити країну частиною Заходу поки не вдалося.

Як заявив Бєлік, США вже показали всьому світу, як “зупинили” талібів.

“Розрізнені угруповання, озброєні стрілецькою зброєю, насипали перцю на хвіст найбільш технологічною армії світу так, що ті ледь ноги забрали, а Клімкіну все дарма, знай собі твердить, як буде з американцями з РФ боротися. Екс-міністр або недосвідчений у військових питаннях, або відверто бреше. Так що не експерт він в подібних питаннях, а скоріше обманщик і самого себе, і оточуючих. Для РФ Клімкін навіть не персона нон грата, а в принципі не персона”, – заявив депутат.

За його словами, Клімкін створив “тотем з гербом США” і поклоняється йому, “просячи допомоги”.

Поділитись