Керівника локомотивного депо затримали на спробі отримати «дах» у СБУ

Керівника локомотивного депо затримали на спробі отримати «дах» у СБУ

Оперативники Головного управління внутрішньої безпеки СБУ викрили одного з керівників локомотивного депо «Мукачево», що входить до структури Укрзалізниці, на спробі передачі хабара співробітнику спецслужби.

Про це повідомляє пресс-служба СБУ в п’ятницю, 4 вересня.

Правоохоронці отримали інформацію, що посадовець підшукує в обласному управлінні співробітника, який погодиться за грошову винагороду «кришувати» його нелегальний бізнес. У разі згоди, він пропонував $5 тисяч щомісяця.

Оперативники спецслужби встановили, що зловмисник займається контрабандою бурштину і тютюнових виробів, а також зливом пального з локомотивів. У межах розпочатого кримінального провадження залізничнику «підібрали» співробітника Служби, який погодився отримувати гроші.

Правоохоронці затримали керівника депо на заправці у Мукачевому під час передачі авансу у розмірі $2 тисячі.

На даний час вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру за ч.3 ст.369 Кримінального кодексу України та звернення до суду з клопотанням про обрання стосовно нього запобіжного заходу.

Також планується звернення до суду з клопотаннями про дозвіл на проведення обшуків за місцем проживання та у робочому кабінеті фігуранта.

Поділитись