Керівництво КБ «Сухого» заявило про модернізацію виробництва винищувача Су-57

Керівництво КБ «Сухого» заявило про модернізацію виробництва винищувача Су-57

Для серійного виробництва винищувачів Су-57 проводиться модернізація Комсомольського-на-Амурі авіазаводу (КнААЗ), вона завершиться до 2024 року, повідомив заступник гендиректора компанії «Сухой» – директор КнААЗ Олександр Пекарш.

За його словами, модернізація виробництва завершиться в 2024 році. «За програмою переозброєння під літак п’ятого покоління всі заплановані об’єкти повинні бути введені в дію до 2024 року», – сказав Олександр Пекарш.

«У рамках виконання державного контракту з випуску літаків Су-57 до 2028 року в цехах КнААЗ йде розгортання серійного виробництва. З 2021 року планується збільшення темпів будівництва крилатих машин п’ятого покоління», – пояснив директор заводу.

За його словами, агрегатно-складальні цехи заводу оснащуються додатковими стендами та оснащенням для збірки винищувачів, в тому числі унікальними поворотними стапелями, розробленими спеціально для виробництва винищувачів п’ятого покоління Су-57.

До 2028 року російські військові повинні отримати на озброєння 76 винищувачів п’ятого покоління Су-57, якими будуть укомплектовані три винищувальних авіаполку.

Поділитись