Керівництво департаменту Харківської ОДА підозрюють у привласненні бюджетних коштів

Керівництво департаменту Харківської ОДА підозрюють у привласненні бюджетних коштів

Керівництво департаменту Харківської облдержадміністрації підозрюють у привласненні понад пів мільйона гривень бюджетних коштів. Кошти з обласного бюджету виділялися на проведення поточного ремонту мереж електропостачання багатоквартирних житлових будинків у м. Лозова, повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Злочинну діяльність посадових осіб викрили оперативники управління стратегічних розслідувань в Харківській області, слідчі слідчого управління обласної поліції спільно з прокуратурою Харківщини. 

“Правоохоронці встановили, що до «схеми» з привласнення бюджетних коштів причетні директор одного з департаментів обласної держадміністрації, його заступник та керівник комерційної структури. Фірма останнього виконувала поточний ремонт мереж електропостачання багатоквартирних житлових будинків у м. Лозова. З метою привласнення коштів посадовці вносили завідомо недостовірні відомості щодо обсягу та вартості виконаних робіт. Унаслідок їхньої діяльності обласному бюджету завдано збитків на суму понад пів мільйона гривень”, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 30 червня, директорові департаменту ХОДА, його заступникові та керівникові комерційної структури слідчі повідомили про підозру за ч. 4 ст. 191 та ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України.

Поділитись