Кабмін виділив 4,5 мільйона на евакуацію українців з Китаю

Кабмін виділив 4,5 мільйона на евакуацію українців з Китаю

Кабінет міністрів України виділив 4,5 мільйона гривень на евакуацію українців з китайської провінції Хубей, де продовжує поширюватись смертоносний коронавірус.

“Виділити Міністерству інфраструктури 4 500 тис. гривень для здійснення евакуації громадян України та членів їх сімей із зони поширення коронавірусу 2019-nCoV на території Китайської Народної Республіки (м. Ухань)”, – йдеться у розпорядженні Кабміну.

Так,  зазначає unn.com.ua, Міністерству фінансів було дано розпорядження здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету, а Міністерству інфраструктури затвердити у тижневий строк за погодженням з Міністерством розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства і Міністерством фінансів перелік витрат, пов’язаних із здійсненням евакуації.

Також Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерство фінансів і Державна казначейська служба мають подати до 30 квітня 2020 року звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.

Поділитись