Юлія Тимошенко: Після виборів я не втрачу жодної хвилини

Юлія Тимошенко: Після виборів я не втрачу жодної хвилини

“2019 рік є вирішальним для України. Саме тому одразу після перемоги на президентських виборах не втрачу жодної хвилини – діятиму негайно та сильно”, заявила лідер ВО «Батьківщини» під час Форуму єднання, який сьогодні проходить у Києві.


«Велика Україна – це моя мета, від якої я не відступлюся ані на крок! Саме тому я балотуюся сьогодні у президенти», – сказала Юлія Тимошенко.

За словами поліка, алгоритм її програми виписаний і вже сформований по днях і по годинах великою всеукраїнською командою. Разом із найкращими інтелектуалами країни Юлія Тимошенко розробила для України Новий курс.

«Новий курс – це повна, всеохоплююча, кардинальна перебудова України в усіх її сферах на основі проекту, який розробили ми, українці, креативний клас нашої нації», – сказала Юлія Тимошенко.

Зокрема, цей документ визначає п’ять головних напрямів: Нова стратегія миру та безпеки, Нова Конституція, яка створюватиме основи для нашого відродження, Нова економічна стратегія, Нова соціальна доктрина, яка дасть людям відчуття щастя життя в Україні та Нова молодіжна політика.

Нагадаємо, станом на сьогодні, ЦВК зареєструвала 12 кандидатів у Президенти. Згідно з останніми соціологічними дослідженнями, президенський рейтинг очолює голова ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко. У п’ятірці лідерів також: шоумен Володимир Зеленський, чинний президент Петро Порошенко, голова партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко і самовисуванець Юрій Бойко.

Президентські вибори заплановані на 31 березня.

Поділитись