Юлія Тимошенко наполягає на ухваленні трьох мораторіїв

Юлія Тимошенко наполягає на ухваленні трьох мораторіїв

Юлія Тимошенко закликала Верховну Раду негайно проголосувати за три мораторії, які на законодавчому рівні заборонять підвищення тарифів на тепло, тіньову приватизацію ГТС
та продаж сільськогосподарської землі.

Як інформує прес-служба «Батьківщини», про це політик заявила сьогодні на засіданні Погоджувальної ради голів парламентських фракцій та груп.
 
За словами Юлії Тимошенко, глава держави готує підвищення тарифів на тепло для населення.
 
«Підвищення тарифів на тепло на 23% – це останній постріл у власний народ. Якщо президент говорить про віру, то йому треба пам’ятати, що головна складова віри – любов до людей. А якщо з людьми так поводяться – це означає, що на корупцію у людей забирають останнє», – наголосила лідер партії.
Для того, щоб захистити українців від намірів влади, команда «Батьківщини» внесла до Верховної Ради проект Постанови про мораторій на підвищення ціни на природний газ для потреб населення. Тимошенко також повідомила, що минулого тижня відвідала Донецьку, Луганську та Дніпропетровську області, де поспілкувалася з людьми про нагальні проблеми.
«Люди доведені до крайнього ступеня бідності. Виїзд молоді, креативного класу стає масовим», – констатувала лідер «Батьківщини».
Поділитись