Ізраїльські військові атакували позиції ХАМАС у відповідь на запуск ракет

Ізраїльські військові атакували позиції ХАМАС у відповідь на запуск ракет

Армія Ізраїлю завдала авіаудари по військовим позиціях палестинського руху ХАМАС у відповідь на запуск двох ракет з сектора Газа по території єврейської держави.

Про це повідомила армійська прес-служба на своїй сторінці в Twitter.

“У відповідь на два ракетні удари, завданих по Ізраїлю, наші винищувачі атакували в Газі ракетний виробничий цех ХАМАС і об’єкт, де виробляється зброя”, – йдеться в повідомленні.

Увечері в п’ятницю палестинські радикали з сектора Газа випустили дві ракети по ізраїльській території. За інформацією ізраїльського державного радіо Kan, одна з ракет розірвалася в незаселеній місцевості, повідомлень про потерпілих і збитки не надходило.

У попередні рази палестинські радикали з сектора Газа випускали по одній ракеті по ізраїльській території 15 червня, 6 травня і 27 березня, у відповідь армія Ізраїлю наносила удари по військових об’єктах ХАМАС.

23 і 24 лютого по Ізраїлю з Гази було випущено більше 80 ракет. Тоді у відповідь ізраїльські ВПС вразили військові цілі угруповання “Ісламський джихад” на південь від Дамаска в Сирії, а також десятки об’єктів радикалів по всьому сектору Газа.

Поділитись