Ізраїль звинуватили в розбазарюванні грошей США

Ізраїль звинуватили в розбазарюванні грошей США

Сирійська журналістка і активістка Марама Суслі, яка підтримує Палестину в конфлікті проти Ізраїлю, звинуватила в своєму Twitter ізраїльських політиків в тому, що вони витрачають гроші американських платників податків.

Саме тому їм плювати, скільки ракет буде випущено по Палестині і скільки ще буде використано для захисту від удару у відповідь. За словами журналістки, ракети, які армія Ізраїлю використовує в «Залізному куполі», коштують по 80 тисяч доларів.

Кожна ракета, яка використовується в залізному куполі, коштує 80 тисяч доларів, але Ізраїлю все одно, тому що він просто змусить американців заплатити за неї, – написала 34-річна Марама Суслі.

Вона проілюструвала пост в соцмережі фотографіями американців без певного місця проживання, натякаючи на те, що США замість вирішення внутрішніх проблем і боротьби з бідністю, витрачаються на війну Ізраїлю і Палестини.

Сирійка також пройшлася по президенту США Джо Байдену. Вона написала в іншому пості, що підтримувати його – значить офіційно підтримувати Ізраїль в його бажанні позбутися від палестинців.

Поділитись