Instagram видалив акаунт Рамзана Кадирова

Instagram видалив акаунт Рамзана Кадирова

Акаунт глави Чечні Рамзана Кадирова в Instagram заблокували. Представник компанії Facebook, якій належить ця соціальна мережа, повідомив, що сторінка глави Чечні була видалена через санкції щодо нього.

Коментуючи блокування Кадирова в Instagram, співрозмовник агентства зазначив, що вони діють в рамках законодавства США. «У цьому випадку ми видалили акаунти особи, яка знаходиться під санкціями, так само, як ми роби ранішели з подібними акаунтами», – додав представник Facebook.

Сторінка @ za_kadyrova_95eng, яку російський боєць змішаного стилю (ММА) Хабіб Нурмагомедов згадував в одній зі своїх публікацій як Кадирова, в даний момент недоступна.

У грудні 2017 року сторінки Кадирова в Instagram і Facebook були заблоковані через санкції, введених проти нього урядом США.

Через 11 місяців акаунт глави Чечні ненадовго був розблокований. Свою першу публікацію після цього він присвятив пістолету. Пізніше представник Instagram назвав тимчасове відновлення сторінки Кадирова помилкою, і його профіль знову заблокували.

Поділитись