Індія знову встановила антирекорд за кількістю хворих COVID-19 за добу

Індія знову встановила антирекорд за кількістю хворих COVID-19 за добу

Індія встановила черговий антирекорд за кількістю нових хворих коронавірусом, за минулу добу в країні виявлено 414,1 тисячі нових хворих, повідомляє міністерство охорони здоров’я Індії.


Країна знаходиться на другому місці в світі за кількістю виявлених випадків коронавірусу. Згідно з останніми даними МОЗ, загальна кількість хворих COVID людей в країні перевищило 21,4 мільйона. Одужали більш 17,6 мільйона чоловік, померли від коронавірусу і супутніх захворювань 234 тисячі чоловік.

Зростання числа хворих в Індії триває з середини лютого, в результаті чого число тих, що лікуються від COVID-19 збільшилася до більш ніж 3,6 мільйона. Число нових хворих вже більше двох тижнів поспіль перевищує 300 тисяч осіб на добу – більше, ніж в будь-якій іншій країні світу, і вже три рази становило понад 400 тисяч.

За даними міністерства охорони здоров’я, лідером серед штатів країни за кількістю хворих залишається Махараштра – за минулу добу там виявлені 62,1 тисячі хворих, всього в штаті медичну допомогу отримують понад 641 тисячі осіб. Слідом за Махараштра найбільше число нових випадків захворювання виявлено в штатах Карнатака (49 058), Керала (42 464), Уттар-Прадеш (26 622) і Тамілнад (24 898).

Поділитись