Хрещатик прикрасять 3 тисячами метрів новорічних гірлянд

Хрещатик прикрасять 3 тисячами метрів новорічних гірлянд

У КП “Київміськсвітло” розповіли про стан підготовки новорічної ілюмінації, вказавши, що у столиці вже почався її монтаж, зокрема у центрі міста. Про це кореспонденту УНН повідомили у пресслужбі КП.

“Київміськбуд” закінчив роботи з ремонту та розпочали монтаж святкової новорічної ілюмінації. У першу чергу прикрашена центральна частина міста. Зокрема ілюмінація встановлена на вулицях та площах Києва, а також на прилеглій до них території”, – розповіли у пресслужбі.

Тільки для прикрашання вулиці Хрещатик використано понад 3 тисячі метрів гірлянд та 300 світлових приладів, які встановлені на деревах і адміністративних будівлях, це: Національна філармонія, Консерваторія, Київська міська державна адміністрація, Головпоштамт, Укоопспілка (новорічні мотиви, гірлянди), а також інших вулицях Києва, таких як:

  • вул. Б. Хмельницького — ілюмінація на тросових розтяжках над проїжджою частиною (гірлянди та кулі);
  • Майдан Незалежності – дерева та опори (гірлянди);
  • Європейська площа — святкова ілюмінація на тросових розтяжках над проїжджою частиною (листя), дерева (падаючий лід, геометричні фігури, гірлянди);
  • вул. Грушевського — святкова ілюмінація на тросових розтяжках над проїжджою частиною та на опорах зовнішнього освітлення (новорічні мотиви, гірлянди).

Фото Укрінформ.

Поділитись