Хлопцю затиснуло голову дверима міської електрички в Києві

Хлопцю затиснуло голову дверима міської електрички в Києві

Родичі хлопця, який отримав ввечері 28 лютого важкі травми в результаті нещасного випадку на станції міської електрички Вишгородська в Києві, розшукують свідків того, що сталося.

Як повідомив в Facebook двоюрідний брат потерпілого Максима Кацини, 28 лютого близько 18:00 на станції Вишгородська (Оболонь) хлопцю притиснуло голову дверима міської електрички і потягнуло по перону, передає nv.ua.

“Шукаємо свідків події з братом, бо що саме трапилося з ним точно, і яка була причина події, поки ніхто не знає. Череп здавлений з обох сторін з такою силою, що лопнула на дрібні шматки лобова кістка, його знайшли за пероном біля семафора, хоча виходив він з останнього вагона. Показання чергового станції, бригади швидкої – різні, нічого виразного і конкретного. <…>. Охоронець каже, що затиснуло дверима, через весь перон тягнуло, знайшли його аж біля семафора в 50 метрах від станції. Видеокамер там немає “, написав у соціальній мережі брат постраждалого Андрій Татарин.

Унаслідок події 24-річний Максим Кацина дістав відкриту важку черепно-мозкову травму. Вiн знаходиться в реанімації, в комі 1 ступеня, на апараті підтримки життєдіяльності в лікарні швидкої допомоги (БСП) на вулиці Братиславській у Києві.

Максим Кацина – переселенець із села Камишевахи Попаснянського району Луганської області. Його батьки приїхали в Київ, щоб доглядати за сином, повідомили родичі Максима Кацини.

Поділитись