Халід Накаєв висунув свою кандидатуру для участі у виборах глави Чечні

Халід Накаєв висунув свою кандидатуру для участі у виборах глави Чечні

Представник КПРФ депутат парламенту Чечні Халід Накаєв висунув свою кандидатуру для участі в майбутніх осінніх виборах глави республіки, він став другим претендентом на цей пост після чинного керівника республіки Рамзана Кадирова, повідомив регіональний виборчком.

«Ще один кандидат повідомив виборчу комісію Чеченської республіки про своє висунення в якості кандидата на посаду глави республіки … Це депутат парламенту Халід Накаєв, висунутий від Чеченського регіонального відділення КПРФ», йдеться в повідомленні. У виборчкомі підкреслили, що на сьогоднішній день на пост вищої посадової особи республіки висунуті два кандидати, першим від партії «Єдина Росія» висунувся Рамзан Кадиров.

Вибори глави республіки пройдуть в Єдиний день голосування 19 вересня.

Халід народився в 1969 році в селі Ачхой-Мартан Чечено-Інгушської АРСР, закінчив Грозненський нафтовий інститут за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво».

Трудову діяльність розпочав у 1992 році в якості економіста в Ачхой-Мартанівському дорожньо-будівельному управлінні. З 1994 по 2012 рік працював в Ачхой-Мартанівського району адміністрації, в тому числі і заступником глави, а так само був першим заступником глави адміністрації Сунженського району Чеченської республіки. У 2016 році був обраний депутатом регіонального парламенту. Є керівником регіонального відділення КПРФ в Чечні.

Поділитись