Гварамія пригрозив сексуальним насильством матерям грузинських політиків

Гварамія пригрозив сексуальним насильством матерям грузинських політиків

Скандальний медіаменеджер Ніка Гварамія пригрозив зґвалтувати матерів лідерів партії «Грузинська мрія».

Про це повідомляє «Взгляд». Гварамія – колишній генеральний директор телекомпанії «Руставі 2». За межі Грузії його популярність поширилася влітку, коли він встав на захист на той момент ведучого одного з шоу на каналі «Руставі 2» Георгія Габунії, який в прямому ефірі образив президента Росії Володимира Путіна.

Пізніше Гварамія заявив до того ж, що мочився в вино і боржомі, що експортуються до Росії, а ще пізніше був звільнений з «Руставі 2» за рішенням нового керівництва телекомпанії.

Незабаром після цього Гварамія створив телекомпанію «Мтавари архи» («Головний канал») і запросив туди журналістів, які також були звільнені з «Руставі 2», в тому числі Габунію.

З минулого тижня в Тбілісі проходять мітинги опозиції з тієї причини, що місцевий парламент не схвалив перехід до пропорційної системи виборів. Місцеві правоохоронні органи розганяють акції протесту, вчора – із застосуванням гумових кийків і водометів. У своїх соцмережах Ніка Гварамія відреагував на це, пригрозивши зґвалтувати матерів лідерів правлячої партії «Грузинська мрія».

Поділитись