Губернатора Нью-Йорка знову звинуватили в домаганнях

Губернатора Нью-Йорка знову звинуватили в домаганнях

Ще одна колишня радниця губернатора американського штату Нью-Йорк Ендрю Куомо звинуватила його в сексуальних домаганнях.

Про це пише газета New York Times.

Колишня виконавча помічниця і радник з питань політики в галузі охорони здоров’я в адміністрації губернатора Шарлотта Беннетт заявила, що відчула необхідність перед іншими розповісти про інцидент і хотіла перешкодити губернатору «користуватися своєю владою».

Вона повідомила, що Куомо приставав до неї навесні минулого року. За словами Беннетт, тоді вона була наодинці з губернатором в офісі. Він розпитував дівчину про особисте життя і в якийсь момент поцікавився, «чи була вона коли-небудь з чоловіком старшого віку».

Крім того, глава штату поскаржився їй на свою самотність умовах ситуації з коронавірусів і зізнався, що йому «навіть нікого обійняти». При цьому Беннетт зазначила, що губернатор не намагався доторкнутися до неї. «Я зрозуміла, що губернатор хоче переспати зі мною, і відчула себе жахливо некомфортно і злякалася», – сказала вона.

Про те, що трапилося дівчина розповіла главі апарату Куомо Джилл Де Розьє і попросила про можливість перейти на іншу посаду. Беннетт отримала посаду радника з питань політики в галузі охорони здоров’я, але наполягати на розслідуванні події не стала, тому що їй подобалася робота.

Сам Куомо в коментарі виданню заявив, що «ніколи не загравав з пані Беннетт», а також також не намагався діяти у відношенні неї «недоречно».

Поділитись