Громадськість Одещини вимагає зареєструвати Тимура Хасаєва селищним головою Таїрового

Громадськість Одещини вимагає зареєструвати Тимура Хасаєва селищним головою Таїрового

Громадськість Одещини вимагає зареєструвати Тимура Хасаєва головою Таїровської селищної громади. Для цього активісти сьогодні вийшли на мітинг, який відбувся в Києві під стінами ЦВК.

Як повідомляє прес-служба партії «Батьківщина», у протестній акції взяв участь народний депутат від цієї політсили Іван Крулько.

Політик наголосив, що в Таїровому склалася складна ситуація через те, що землі цієї громади розташовані поблизу Одеси та відомого на всю країну ринку «7-й кілометр».

«Там є представники «Партії регіонів», котрі не хочуть миритися з тим, що представник «Батьківщини», який дійсно не дасть розграбувати громаду та її землю, стане селищним головою. Вони хочуть «протягнути» свого», – сказав народний депутат від «Батьківщини».

Нагадаємо, вибори Таїровського селищного голови відбулися 24 грудня 2017 року. На них переміг самовисуванець Тимур Хасаєв, син чинного селищного голови, представника «Батьківщини», якого виборчком незаконно не допустив до виборів. Проте досі, попри рішення суду, селищна виборча комісія не ухвалила рішення про реєстрацію Тимура Хасаєва селищним головою Таїрового.

Поділитись