Головним конкурентом Віталія Кличка на виборах мера Києва стане Олексій Кучеренко

Головним конкурентом Віталія Кличка на виборах мера Києва стане Олексій Кучеренко

Головним конкурентом Віталія Кличка на виборах мера Києва може стати висуванець «Батьківщини» Олексій Кучеренко – досвідчений фахівець, який розуміється на комунальних проблемах і вміє дискутувати з опонентами. 

Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук політолог Костянтин Бондаренко.
 
Аналітик переконаний, що висунення Кучеренка – дуже сильний хід, який робить команду Юлії Тимошенко одним із найвагоміших гравців у столиці. І цілком ймовірно, що у другому турі виборів чинному меру протистоятиме саме кандидат від «Батьківщини». 

“Юлія Тимошенко, яку багато хто намагається списати з рахунків як політика, здійснила цікавий політичний маневр. Спершу протягом двох місяців робила усе для того, щоби приспати пильність своїх політичних конкурентів і зробила вигляд, що її партія висуває кандидатом в мери Києва маловідомого політика Віталія Нестора. Це змусило одних дивуватися – мовляв, що це за дивний хід? І чи не свідчить він про кризу всередині партії? Інші почали говорити, що «Юля – не боєць» (бо про що можна говорити, якщо у кандидата рейтинг 1,3%). І коли всі заспокоїлися, Тимошенко пускає в хід «важку артилерію», висунувши в мери Олексія Кучеренка – людину, що знає комунальну сферу як п‘ять пальців, має досвід і вміє дискутувати з опонентами. Варто відзначити: дуже сильний хід, який повертає «Батьківщину» в число вагомих гравців у Києві. Кучеренко може забрати частину електорату у Кличка – і це не найкраща новина для чинного мера. А якщо врахувати, що вибори можуть відбутися у два тури, а у другому турі зійдуться Кличко і Кучеренко (таку ймовірність я би не відкидав), може скластися ситуація, не найкраща з точки зору команди Віталія Володимировича. Стежимо за розвитком ситуації далі”, – повідомив Бондаренко.

Поділитись