Годунок збирається подати в суд на главу держави

Годунок збирається подати в суд на главу держави

Секретар міської ради міста Бориспіль Київської області Ярослав Годунок збирається подати в суд на главу держави Володимира Зеленського.

Глава держав вигнав його із засідання під час представлення нового голови Київської ОДА Бно-Айріяна. Причиною гніву Зеленського став той факт, що Годунок раніше був судимий за розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень.

Депутат пообіцяв зібрати прес-конференцію, на якій офіційно оголосить про подачу позову проти глави держави. У позові Годунок вимагатиме вибачень за поведінку Зеленського і компенсацію за моральну шкоду.

Сам скандал почався з того, що Годунок викрикував з місця репліки – це не сподобалося Зеленському, який дав депутату виступити, а потім виступив сам.

“Коли дуже багато кричать, я завжди прошу знайти в інтернеті щось про людину, яка дуже багато кричить. Я тут прочитав в газеті. Це правда, чи ні? Ви – член “Батьківщини”, секретар Бориспільської міської ради, раніше судимий за ч. 3 ст. 142 КПК України. Ярослав Миколайович, це Ви?”, – спитав Зеленський. Годунок відповів: “Так”. Тоді Зеленський сказав депутату вийти із зали засідань, з чим той не погодився.

В результаті охоронцям Зеленського довелося випровадити політика за двері.

Ілюстрація Pixabay.

Поділитись