Главу одного з департаментів Офісу президента затримали за підозрою в отриманні хабара

Главу одного з департаментів Офісу президента затримали за підозрою в отриманні хабара

Глава одного з департаментів офісу президента України Володимира Зеленського Світлану Кондзелю затримана за підозрою отриманні хабара.

Про це повідомляє прес-служба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури України. Вчора там оголосили про викриття учасників злочинної групи та присутності серед них високопоставленої співробітниці офісу президента.

Світлану Кондзелю разом зі спільниками вимагала 300 тисяч доларів з фізичної особи за сприяння у його призначенні на керівну посаду в державну компанію «Нафтогаз». У прокуратурі запевнили, що факт вимагання задокументований.

Напередодні, одразу після отримання першого траншу в розмірі 150 тисяч доларів, учасники злочинної групи були затримані детективами Національного антикорупційного бюро України. В даний час за участю співробітників Служби безпеки України слідчі дії тривають, вирішується питання пред’явлення затриманим офіційних звинувачень.

“Для глави держави немає своїх і чужих. Корупція має бути викоренена: чим вища посада корупціонера, тим небезпечніше для держави зловживання з його боку”, – сказано в офіційному фейсбуці офісу Зеленського.

Поділитись