Ексзаступник президента «Укрбуду» підозрюють у пособництві щодо заволодіння майном Нацгвардії

Ексзаступник президента «Укрбуду» підозрюють у пособництві щодо заволодіння майном Нацгвардії

Слідчий суддя ВАКС обрав запобіжний захід ексзаступнику президента державної корпорації «Укрбуд» у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 6 млн гривень. Термін дії запобіжного заходу – до 14 лютого 2020 року.

“За умови внесення застави, підозрюваний зобов’язаний носити електронний засіб контролю (браслет). На нього також покладені додаткові обов’язки: прибувати до детектива, прокурора, слідчого судді, суду на першу вимогу; не залишати Київ без дозволу детектива, прокурора або суду та повідомляти про зміну свого місця проживання/місця роботи; здати на зберігання до відповідних органів свої паспорти для виїзду за кордон та всі інші документи, що дають право виїзду з України”, – йдеться у повідомленні  пресслужби ВАКС.

Зазначається, що ексзаступника підозрюють у пособництві щодо заволодіння майном Нацгвардії на суму 81,64 млн грн.

Відповідно до частини першої статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Поділитись