Екс-бійці полку “Азов” пригрозили Порошенку та пообіцяли, що не залишать його у спокої

Екс-бійці полку “Азов” пригрозили Порошенку та пообіцяли, що не залишать його у спокої

У ході президентської виборчої кампанії Володимир Зеленський пообіцяв відправити Порошенка в тюрму, якщо виграє вибори 31 березня 2019 року. Приводом для такої заяви стали розкрадання в «Укроборонпромі».

Члени «Азова» заявили, що не бачать результатів, у зв’язку з чим мають намір самостійно реалізувати обіцянку Зеленського.

“Петро Олексійович, перед вами саме та трійка азовців, добровольців, які ніколи не залишать тебе в спокої. Ми доведемо свою справу до кінця, і ти будеш сидіти за злочини проти нації, проти армії і проти України”, – сказав Толмачов.

Толмачов раніше відзначився тим, що не потиснув руку Порошенко на церемонії вручення нагород переможцям Invictus Games в травні. Інший член “трійки азовців” Кухарчук в березні прогнав тоді ще кандидата в президенти Порошенко зі сцени передвиборчого мітингу в Черкасах.

А Макєєв напав на екс-президента, який повертався з допиту в ДБР і спробував передати йому прострелений бронежилет українського військовослужбовця, щоб політик самостійно перевірив його на міцність.

Фото з офіційного сайту “Азова”.

Поділитись