Дональда Трампа звинувачують у смерті загиблої жінки під час штурму Капітолію

Дональда Трампа звинувачують у смерті загиблої жінки під час штурму Капітолію

Чоловік жінки, вбитої під час нападу натовпу людей на Капітолій США в середу, заявив, що звинувачує Трампа в заворушеннях, і приєднався до закликів про його усунення в порядку імпічменту.

Про це повідомляє Reuters

За даними поліції Вашингтона, округ Колумбія, Розанна Бойленд, 34-річна жителька Кеннесо, штат Джорджія, була однією із чотирьох цивільних осіб, які загинули під час заворушень. Співробітник поліції Капітолію також помер від поранень у бою.

Причина смерті Бойленд поліція не розголошує.

Однак Джастін Вінчелл, друг, який супроводжував Бойленд на мітингу Трампа біля Білого дому і пройшов разом з нею до Капітолію, сказав представництву Атланти CBS WGCL, що вона була потоптана до смерті в результаті масового натовпу, коли протестуючі зіткнулися з поліцією Капітолію.

“Я опустив руку під неї, і тоді на неї впав інший хлопець, а інший хлопець просто наступив на нею, сказав він.

“Я маю на увазі, там були розчавлені люди”.

Швагер Бойленда Джастін Кейв повідомив ЗМІ в Атланті, що його дружина, сестра Бойленд, намагалася переконати її не брати участь у мітингу за Трампа у Вашингтоні.

Бойленд “захоплений своїми переконаннями” і підтримкою Трампа, сумує за іншими вбитими та пораненими внаслідок заворушень, сказав він журналісту місцевого телебачення Fox.

Поділитись