Дональд Трамп збирається повертатися до великої політики

Дональд Трамп збирається повертатися до великої політики

Колишній президент США Дональд Трамп готується оголосити себе ймовірним претендентом на пост глави держави від Республіканської партії країни.

Про свій намір брати участь у виборах в 2024 році він оголосить у ході першої появи перед широкою аудиторією після закінчення його президентського терміну, повідомляє Axios.

Радник Трампа заявив, що мова колишнього президента стане «демонстрацією сили». У своєму зверненні політик нібито буде наполягати на тому, що не дивлячись на втрату Twitter і Овального кабінету він все ще відповідає за те, що відбувається в країні.

За даними порталу, на цьому тижні радники Трампа збираються зустрітися з ним в Мар-а-Лаго, щоб підготувати план щодо подальших політичних кроків. Наближені до Трампа підкреслюють, що виступ на щорічній конференції консервативних політичних дій (CPAC) має продемонструвати той факт, що колишній президент Сполучених Штатів контролює партію – незалежно від того, чи буде він дійсно брати участь в наступних виборах.

При цьому радники екс-глави Білого дому стверджують, що в даний момент Трамп користується найбільш потужною підтримкою в партії, ніж будь-коли.

Поділитись