До 20 лютого в Києві обмежено проведення розважальних заходів

До 20 лютого в Києві обмежено проведення розважальних заходів

У столиці вшановують пам’ять Героїв Небесної сотні. Як повідомляє прес-служба КМДА, 18-20 лютого обмежується проведення розважальних заходів, спортивних змагань і внесено відповідні зміни до програм теле- і радіопередач комунальних засобів масової інформації.


Також відповідним структурним підрозділам Київської міської державної адміністрації доручено забезпечити благоустрій місць проведення заходів, упорядкувати пам’ятні місця, пов’язані з трагічними подіями Революції гідності, в тому числі території навколо Хреста на місці загибелі Героїв Небесної сотні і місця поховань Героїв Небесної сотні і громадян, які загинули, відстоюючи незалежність і територіальну цілісність при АТО, операції об’єднаних сил в Донецькій і Луганській областях.

Протягом лютого відбудуться також тематичні просвітницькі заходи в бібліотеках міста Києва: виховні години, бесіди, книжкові та ілюстративні виставки тощо. Також цього місяця організують тематичні заходи у закладах освіти столиці. Зокрема, передбачено проведення уроків пам’яті, перегляд документальних фільмів, учнівські колективи покладати квіти до пам’ятних знаків Героям Небесної сотні.

Крім того, під час проведення заходів до Дня Героїв Небесної сотні забезпечать посилену охорону громадського порядку і безпеку дорожнього руху, а також чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги.
Нагадаємо, в Києві почалася низка заходів на честь Героїв Небесної сотні.

Поділитись