Державну службу геології та надр очолив Роман Опімах

Державну службу геології та надр очолив Роман Опімах

Кабінет Міністрів України призначив Романа Опімаха главою Державної служби геології і надр. Про це “ОЛІГАРХ” дізнався з повідомлення enkorr з посиланням на Telegram-канал народного депутата Олексія Гончаренко, який був присутній на засіданні уряду.

В кінці жовтня виконавчий директор Асоціації газодобувних компаній Роман Опімах став переможцем конкурсу на посаду глави Держгеонадра.

Опімах обіймає посаду виконавчого директора Асоціації газодобувних компаній з 2016 року. До приходу в асоціацію він був радником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань нафтогазового сектора, а також керівником відповідного напряму в Координаційному центрі зі зв’язків з Кабінетом Міністрів.

Додамо також, що до переліку фіналістів престижної міжнародної нагороди Global Energy Awards вперше потрапив українець. Роман став фіналістом премії в номінації Rising Star Award Individual.

Комісія оцінювала діяльність Романа Опімаха на посаді керівника Асоціація газовидобувних компаній України як ініціатора важливих реформ для розвитку вітчизняного газовидобутку. Серед інших фіналістів номінації Rising Star Award Individual представники відомих енергетичних компаній: ENGIE, Fortis Energy, Kuwait Petroleum, Saudi Aramco та Sinopec.

S&P Global Platts Global Energy Awards — всесвітньо відома відзнака в сфері енергетики, що має понад двадцятирічну історію та є визнанням інноваційності, лідерства й ефективності. Спеціальна конкурсна комісія щороку обирає переможців у 21 номінації.

Переможців оголосять 12 грудня 2019 року в Нью-Йорку.

Поділитись