Депутата від партії Зеленського закидали яйцями

Депутата від партії Зеленського закидали яйцями

Депутат Верховної ради України від партії президента Володимира Зеленського “Слуга народу” Максим Бужанський заявив, що після вечірнього ефіру на одному з телеканалів близько 40 чоловіків з битами закидали його яйцями.

“Мене попередили, що готується провокація після вечірнього ефіру “Народ Проти”. І справді, о 00.30 натовп персонажів, людей 35-40, з битами, що представилися ветеранами полку “Азов” і прибулі на автомобілях за допомогою декількох яєць здобули переконливу перемогу над моїм костюмом”, – написав Бужанський в п’ятницю в Telegram.

Він зазначив, що “не особливо вражений” тим, що сталося. Депутат підкреслив, що підкреслив, що костюмів у нього більше, “ніж у них яєць”. Сам Бужанський не повідомив, чи звернувся він до поліції.

5 березня Верховна рада висловила недовіру генпрокурору Руслану Рябошапка. Ініціатор проекту постанови про недовіру депутат Бужанський, виступаючи з трибуни парламенту, назвав генпрокурора «порожнім місцем». Депутат звинуватив Рябошапку в тому, що винні в корупції залишаються на свободі. «Ніхто не тільки не сидить, але і не ходить на допити», – сказав Бужанський, додавши, що Рябошапка покриває злочинців. «У нас немає генерального прокурора України. У нас є генеральний прокурор [Петра] Порошенка», – додав депутат.

Поділитись