Cоюз Президента Володимира Зеленського та Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко забезпечить зміни в країні

Cоюз Президента Володимира Зеленського та Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко забезпечить зміни в країні

Лише союз президента Володимира Зеленського та Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко зможе у стислі терміни забезпечити зміни, на які сьогодні чекають люди. Таку думку висловили українські політологи під час прес-конференції в агентстві «Укрінформ».

Так політологиня Олександра Решметділова вважає, що об’єднання «Слуги народу» з «Батьківщиною» за результатами парламентських виборів є найбільш природним, а результати роботи такого тандему не змусять довго чекати.

«Це буде синергія молодості та досвіду. Не думаю, що «Слуга народу» зголоситься брати на себе всю повноту відповідальності. Радше за все вони пропонуватимуть об’єднання якимось сильним партіям. Першою у списку потенційних союзників буде «Батьківщина», – сказала експертка.
Водночас експерт Корпорації стратегічного консалтингу «Гардарика» Костянтин Матвієнко наголосив, що нинішня економічна ситуація в Україні не дозволяє втрачати час на експерименти.
«Саме тому потрібна людина, яка візьме стерно  і цей корабель вестиме. Це Тимошенко та її команда», – підсумував політолог.

Поділитись