Чотири людини загинули в Теннессі через повені

Чотири людини загинули в Теннессі через повені

Мінімум чотири людини стали жертвами повеней в американському штаті Теннессі.

Про це в понеділок, 29 березня, повідомила газета The Washington Post з посиланням на дані поліції.

Сильний шторм накрив місто Нешвілл в минулі вихідні і привів до раптових повеней в регіоні через сильні зливи. У місцевому департаменті поліції розповіли, що до теперішнього часу знайдені тіла чотирьох загиблих. Першим знайшли 70-річного чоловіка в автомобілі поруч з одним з магазинів. Пізніше було знайдено тіло 65-річного чоловіка на поле для гольфу.

Передбачається, що його «понесло паводком» після того, як він вибрався з машини, що застрягла над водопропускною трубою. Потім знайшли тіла 64-річного чоловіка і 46-річної жінки недалеко від табору для бездомних поруч з парком. Особистості трьох жертв поки не встановлені.

Також відомо про одного постраждалого співробітника поліції Хендрік Крюгера. Він отримав травми, повертаючись зі служби ввечері в суботу, 27 березня. Чоловіка госпіталізували.

Всього рятувальники допомогли більш ніж 130 людям, які не могли самостійно вибратися з будинків або автомобілів. Даних про зниклих без вести не надходило.

Крім цього, служби швидкого реагування обстежують постраждалі від повеней райони разом з медиками. У місті оголошено режим надзвичайного стану.

Дане повінь, як зазначає видання Tennessean, стало найсильнішим з 2010 року. З суботи, 27 березня, по неділю, 28 березня, в аеропорту Нешвілла випало 7,01 дюйма опадів. Це був другий за величиною дводенний рівень опадів, що коли-небудь реєстрували в місті.

Метеорологічна служба США в минулі вихідні опублікувала більше 250 повідомлень про складні погодні умови в ряді штатів, в тому числі випустила 16 попереджень про торнадо.

Поділитись